Hollands KroonVideo

Super geslaagde feestweek in Hippolytushoef (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Vier dagen lang stond het centrum van Hippolytushoef op zijn kop met allerlei verschillende activiteiten. Voor iedereen, jong of oud, was er wel iets te doen. Oude auto’s en motoren, muziek, kermis, stormbaan, ringsteken, demonstraties, kinderactiviteiten, enz. enz.

De organiserende middenstand heeft dankzij medewerking van de 10-jarige gemeente Hollands Kroon kans gezien om al die activiteiten binnen te halen. “Na twee jaar stilstaan werd het wel weer eens tijd. Het heeft wel heel wat energie gekost, maar het was het allemaal waard. Er waren veel bezoekers van uit de buurt, maar ook van elders wisten zij Hippolytushoef te vinden. Ja, we kunnen als organisatie met al onze vrijwilligers terug kijken op vier geslaagde dagen.”

Aan enthousiasme ontbreekt het ze zeker niet, want er zijn nu al meerdere ideeën voor dit jaar. De feestweek voor volgend jaar moet ook weer een groot succes worden. Dit jaar is de gemeente Hollands Kroon financieel bijgesprongen, maar volgend jaar zullen zij alles zelf moeten bekostigen. “Wij zijn nu al op zoek hoe wij dit moeten gaan doen. Het zal sparen worden, maar wij willen er dan hoe dan ook weer een groot feest van maken.”

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button