Uitgaan

Harmonieorkest Winnubst en René van Kooten spelen 8 juni in De Kampanje

'No Limits'

Advertentie:

Den Helder – Winnubst staat zaterdag 8 juni in Theater de Kampanje in Den Helder. Tijdens Winnubst PROMS zal het harmonieorkest een non-stop show voordragen met als speciale gast René van Kooten.

In PROMS 2024 laat Winnubst zien dat juist deze vereniging in staat is buiten de gebaande wegen te wandelen, dat rock en blaasmuziek goed samengaan en dat een gitaarsolo samen met een strakke baslijn en swingende toetsen gemengd kunnen worden tot één spectaculair geheel. Om dit tot een nog groter succes te maken is iemand nodig die die gedachte ondersteunt en zich daarbij als een vis in het water voelt. Die persoon is gevonden in René van Kooten.

Deze muzikale duizendpoot heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en schittert momenteel in de Musical Mama Mia (ook in de Kampanje op 20 en 21 mei 2024). Wie zijn naam hoort denkt wellicht ook aan de persoon achter het masker van de farao in het RTL4-programma The Masked Singer in 2021 of aan de 2016 versie van De Beste Zangers van Nederland. Het was ook Van Kooten die in 2013 lopend op de Hofvijver in Den Haag de rol van Jezus vertolkte in de Passion. Verder is hij bekend van rollen in de musical Anastasia, Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Jersey Boys, Evita. Hij zingt, speelt gitaar en geeft met zijn stem vorm aan karakters in animatiefilms. De limits van deze veelzijdige entertainer zijn nog lang niet bereikt.

Meer informatie over het concert is te vinden op de website van Winnubst.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button