Uitgaan

Midzomer gipsyconcert in ruïnekerk te Oude Niedorp

Advertentie:

Oude Niedorp – Gipsy flamencogitarist Manito houdt vrijdag 5 juli een akoestisch concert met mediterrane gitaarklanken in de ruïnekerk in Oude Niedorp. Oorspronkelijk stond het optreden gepland op 21 juni, maar door de verwachte slechte weersomstandigheden is deze verplaatst.

Manito speelt ‘Hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait.’ In het bitterzoete karakter van zijn muziek komen alle facetten uit het leven aan het licht. Op het repertoire staat zowel vurige rumba flamenca uit de Camargue als weemoedige gipsy romances. Zijn soms onnavolgbare spel is een lust voor oog en oor. Manito is vernoemd naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ (1921-2014).

De ruïnekerk is een idyllische locatie voor zo’n concert. De aanvang is om 20:00 uur. Voor meer informatie en reserveringen kan contact worden opgenomen met info@manito.biz of 06-23259107.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button