Den HelderSport

Buitensport voor Vrienden Vrijwaard

Den Helder – Drie Team Sportservice-bewegingsconsulenten geven in de beweegtuin tegenover Ten Anker en op het grasveld bij Huis ter Duin in de Bremstraat elke week twee kleine uurtjes beweegactiviteiten voor 55+-ers. Lydia van Noord van Team Sportservice: “Normaal gesproken sporten de Vrienden van Vrijwaard binnen, maar dat kan op dit moment niet vanwege corona. Zodoende kwam Iris bij ons terecht. Met de vraag of wij buitensport wilden geven.”

De eerste les is donderdag 2 juli. Vrienden van stichting Vrijwaard kunnen gratis meedoen. Het is wel belangrijk dat deelnemers zich eerst aanmelden op de website die in het leven geroepen is om alle buitenactiviteiten veilig te laten verlopen. Dus inschrijven op veiligsporten.nu. Er geldt elke les een maximum van vijftien deelnemers. En wie zich heeft aangemeld krijgt vooraf aan deelname een checklist volgens protocol. Zijn alle vragen met ‘nee’ beantwoord, dan het is verantwoord om mee te sporten.

De lessen zijn steeds op maandag en donderdag van 9.00 tot 9.45 uur in de beweegtuin bij Ten Anker en van 10.15 tot 11.00 uur bij Huis ter Duin. Voor de duidelijkheid: wie lid is van de Vrienden van Vrijwaard kan aanmelden.

Aanmelden
Meer over het protocol voor ouderen is hier te vinden: https://bit.ly/2Bx46fj. Aanmelden kan rechtstreeks via https://bit.ly/2Z1CMxW of veiligsporten.nu. En wie nog geen Vriend van Vrijwaard is, maar dit wel wil worden, kan terecht op https://bit.ly/37QurkD.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button