Overige

RTV Toon Jacobs fietst naar Schoorl

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – RTV Toon Jacobs organiseert 4 juli de ‘Corfwatertocht’, een fietstocht over 80 kilometer, waarbij een koffiestop in Schoorl wordt gehouden. De Corfwatertocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider.

De gemiddelde snelheid zal omstreeks 22 kilometer per uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn in Den Helder en deze tocht start om 09.00 uur. Tevens start er een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijden. Het dragen van een fietshelm is verplicht.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is €2,- en voor overigen €3,-. De eerste keer mag iedereen gratis mee. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button