Cultuur/NatuurUitgaan

Fotowandeling door onontdekt Zwanenwater

Callantsoog – Wie wil krijgt 9 juli de kans te fotograferen in delen van het Zwanenwater, plekken waar bezoekers anders niet komen. De begeleide Fotowandeling Zwanenwater is een buitenkans voor natuurfotografen.

Onder leiding van een vrijwillige boswachter struint de deelnemer zo’n drie uur door het Zwanenwater en komen ze op bijzondere, nog bijna onontdekte plekken in dit prachtige waterrijke duingebied. Ze struinen door de duinen, lopen door natte duinvalleien en wandelen langs de natuurlijke duinmeren van het Zwanenwater.

Fotografeer vlinders, libellen, vogels, orchideeën en andere bloeiende planten, en misschien wel de prachtige groene zandhagedis. De wandeltocht wordt begeleid door vrijwillige boswachters. Zij fotograferen zelf graag en vaak in het Zwanenwater. De begeleiders kennen dan ook de mooiste plekken voor het maken van de beste foto’s.

Meer informatie en aanmelden en kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button