JeugdVideo

Video: Scoutingleden vermaken zich tijdens jungleweekend op Oosterland

Advertentie:

Oosterland – Een wasstraat, kleine tenten, grote tenten en veel, heel veel kinderen. Dat was afgelopen weekend het toneel aan de Keizerspoeldijk bij Oosterland.

Na ruim een jaar van voorbereiding kwamen scoutingleden uit geheel Noord-Holland naar het kamp van Corvus Corone. De opening gebeurde onder aan de dijk waar, nadat de spelregels en wat er allemaal te doen is was doorgenomen, allereerst het kamplied werd gezongen door de kids van Thalia muziektheater Hollands Kroon.

Na de feestelijke opening was het tijd voor spelletjes waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt. Ruim 190 kinderen deden mee aan allerlei soorten spelvormen zoals papier maken, muntjes zoeken, water zuiveren, touw knopen en uiteraard het klaarmaken van de marshmallows.

Op tijd naar bed
’s Avonds was er een bonte avond en ging iedereen op tijd naar bed. De volgende dag waren er nog meer spelvormen en vermaak voor de scoutingleden. Omstreeks 13.00 uur was het tijd om de spullen te pakken en om naar huis te gaan.

Niet voor de vrijwilligers van Corvus Corone, want die hadden nog wel het één en ander op te ruimen. Toch kunnen ook zij terugkijken op een zeer geslaagd weekend.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button