Den HelderSchagen

Birgitta ronde verder in verkiezing Miss Callantsoog

Adverentie

De 22-jarige Birgitta Kikkert uit Den Helder is doorgedrongen tot de halve finale van de Miss Callantsoog verkiezing. Maandagavond vond in Brekers de vijfde voorronde plaats, komende maandag is de zesde en laatste.

De deelneemsters waren er maandagavond op gebrand de halve finale te bereiken en trokken alles uit de kast om de jury te overtuigen. Dat het spannend was bleek ook wel tijdens de uitslag, want niet alleen de jury had het zwaar, maar ook het publiek kon niet kiezen. Toch kwamen er drie namen naar voren: Birgitta Kikkert uit Den Helder dus, in het dagelijks leven manager bij MC Donalds. Ook Yvette Meurs (ook 22 jaar) uit Hoorn is door, zij studeert voor applicatie ontwikkelaar. Last but not least is Jana Spieker (20) uit Zaandam, afgestudeerd aan de Hogeschool van de kunsten.

Deze dames kunnen nog wel wat tegenstand gebruiken en daarom is Brekers voor de laatste voorronde nog op zoek naar dames die het een leuke uitdaging lijkt mee te doen aan Miss Callantsoog 2019 verkiezing. Inschrijven via welkom@brekers.eu of bel naar Debby, tel. 0224-581421.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button