Nieuws

Doe mee aan de zomerse fotowedstrijd

Adverentie

NOORD-HOLLAND – Van 1 augustus tot en met 15 september 2019 organiseert Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de fotowedstrijd “Water. Geniet ervan!”. Het waterschap vraagt inwoners om mooie foto’s te maken van genieten in/op/aan het Noord-Hollandse water.

Meedoen en stemmen
Meedoen aan de fotowedstrijd kan tot en met 15 september 2019 via de website https://wedstrijd.veiligschoonvoldoende.nl/. Daar kan ook gestemd worden op de mooiste foto. Voor de top 5 zijn er “spetterende” prijzen zoals een tochtje met een fluisterboot, familiekaart voor het Zuiderzeemuseum en een workshop suppen (stand-up paddle surfing).

Water. Geniet ervan!
Zomers genieten veel mensen van het oppervlaktewater: we zwemmen, varen en vissen wat af. Onder andere dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon en gezond geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon en gezond water, is HHNK in juni de campagne “Water. Geniet ervan!” gestart. De fotowedstrijd is daar een onderdeel van. Meer informatie over de campagne: www.veiligschoonvoldoende.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button