Sport

Helderse volbrengt de Ironman in Hamburg

Adverentie

Jessica de Visser heeft zondag in Hamburg de IRONMAN gedaan. De oud- en binnenkort weer nieuw Helderse, volbracht de 3,86 kilometer zwemmen, 180,2 kilometer wielrennen en 42.195 meter hardlopen in een tijd van 11.53.35.

Jessica deed verleden jaar een triathlon mee in Amsterdam met haar collega`s uit het restaurant Vondelpark en ze besloten toen met z’n vieren mee te doen aan de Ironman in Hamburg. Dat was een jaar volop trainen, wat voor Jessica nog extra moeilijk werd, omdat zij in februari dit jaar een nieuwe baan kreeg in Den Helder als sportdiëtist bij Slimfit. Ze verbleef doordeweeks bij haar ouders in Den Helder en in het weekend ging ze weer naar Amsterdam om daar te trainen. “Dus elke week kwam haar fiets en een volle tas sportspullen mee in haar auto”, laat een trotse moeder weten. “In het begin moest zij ook nog werken in het weekend bij Vondelpark, omdat daar ook nog haar contract liep. Dat maakte het dus extra zwaar om tussendoor te trainen.”

Haar inzettings- en doorzettingsvermogen heeft bracht haar tot deelname aan de Ironman triathlon en ook nog eens in een goede tijd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button