112

Schietpartij in de Klimopstraat, politie vraagt om tips (update)

Advertentie:

Den Helder – In de Klimopstraat heeft donderdagavond rond kwart over zes een schietpartij plaatsgevonden. De schutter sloeg op de vlucht en de politie zocht de omgeving af naar de dader.  De opsporingsdiensten vermoeden dat de bestuurder vanuit zijn voertuig geschoten heeft. Er zijn meerdere kogelhulzen gevonden in de Klimopstraat, waarna de straat werd afgezet voor nader onderzoek. Volgens de politiewoordvoerder is ter plaatse geen slachtoffer aangetroffen.

De gevonden hulzen zijn waarschijnlijk afkomstig van een alarmpistool. De politie zoekt beeldmateriaal en getuigen die die avond mogelijk iets gezien hebben. Het conflict waarbij geschoten zou zijn heeft mogelijk te maken met de overdracht van een auto. Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar beelden van bijvoorbeeld videodeurbellen in de buurt. Het gaat dan om de Klimopstraat aan de kant van de Azaleastraat. Ook mensen die iets weten of gezien hebben of meer informatie hebben en nog niet met de politie hebben gesproken wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Volgens omwonenden is het voertuig meerdere malen door de straat gereden en zijn er meerdere schoten gelost. Meerdere politievoertuigen en de Marechaussee reden door de omgeving op zoek naar de schutter. Ook een team met surveillancehonden was aanwezig.

Klimopstraat afgezet na schietincident (RVP media)
Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button