Uitgaan

Timmerdorp Breezand

Advertentie:

BREEZAND -Speel- en IJsbaanvereniging Breezand wil dit jaar weer een timmerdorp organiseren met als thema ‘112’ voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. (6 jaar tot en met schoolverlatend groep 8). Het timmerdorp wordt gehouden van donderdag 22 augustus tot en met zaterdagochtend 24 augustus 2019.  Locatie: IJsbaanterrein aan de Dahlialaan te Breezand.

Het inschrijven (bij deelname en vrijwilligers) kan via Internet onder adres:  www.ijsbaanvereniging.nl Graag voor 18 augustus 2019 opgave van kinderen en vrijwilligers via het elektronische inschrijfformulier.

De kosten voor deze drie dagen zijn voor leden van de Speel- en ijsbaanvereniging Breezand € 15,00 en voor niet leden € 20,00 per kind.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button