Sport

Peter van Noord blijft hoofdcoach Den Helder Suns

Den Helder SUNS en hoofdcoach Peter van Noord zetten de samenwerking voort en hebben overeenstemming bereikt voor het vierde opeenvolgende seizoen. Een logisch en volledig begrijpelijk besluit om de competitie per direct stop te zetten gaf de coach toch een onbevredigend gevoel. “Het voelde als unfinished business met nog een volledige speelronde voor de boeg met een ploeg die zichzelf graag wilde bewijzen.“

“Door COVID-19 brak er op tal van vlakken een onzekere periode aan. De organisatie heeft veel werk verricht achter de schermen om het perspectief voor de toekomst te waarborgen. Gelukkig gaf de sportieve ruimte vanaf 1 juli de mogelijkheid om enkele spelers te testen en hen de faciliteiten in Den Helder te laten zien. De selectie is nog niet rond maar ik hoop dat dit wel lukt voor de start van de voorbereiding.”

De SUNS seizoenkaart voor komend seizoen is inmiddels te koop. Kijk voor meer informatie op https://denheldersuns.nl/suns/seizoenkaart-2020-2021.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button