Sport

VZV heeft niets aan het toeval overgelaten

Hollands Kroon – De handbalsters van VZV hebben hun ogen gericht op het landskampioenschap. De ploeg van trainer/coach Rolf Schulte uit ’t Veld heeft naast een tweede Sporthal in de Coronacrises de accommodatie op Sportpark de Kogge grondig onderhanden genomen.

Zowel de kantine als de eigen vertrouwde Sporthal ’t Zijveld zijn gerenoveerd, wat kan bijdragen om deze ambitie waar te maken. VZV Handbal ‘Veld Zijdewind Vooruit’ gaat vol ambitie aan de Handbalcompetitie 2020-2021 beginnen.

Vernieuwing
In Sporthal ’t Zijveld is een geheel nieuwe sportvloer aangebracht, waar eerder ook al twee extra tribunevakken zijn aangebracht. Hierbij is de ambitie van de vereniging VZV andermaal onderstreept om binnen afzienbare tijd ook in de zaal landskampioen te worden en Europees ook een flinke duit in ’t zakje te doen.

Het vertrek van Kim Jimmink, Florence Kos en Kim Molenaar kan VZV goed opvangen. Het tweede team is ook goed en is het afgelopen seizoen naar de Eerste Divisie gepromoveerd. Verder heeft de club ook een landelijk spelende jeugdopleiding, waar veel talenten rondlopen.

Juro Unirek/VZV gaat vanaf de laatste week van juli weer ‘echt serieus’ aan de gang. Op zaterdag 12 september start de competitie. Voor het team van Rolf Schulte betekent dat een thuiswedstrijd tegen Fortisimo. Het is niet duidelijk hoeveel supporters hier getuigen van mogen zijn.

Een bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button