112

Twee verdachten aangehouden na inbraak

Den Helder – De politie kreeg donderdag 29 juli rond 7:00 uur een melding van een inbraak in een kinderdagverblijf. Een medewerker ontdekte de inbraak.

Vlakbij het kinderdagverblijf trof de medewerker twee verdachten aan in een slooppand waar zij een plek hadden ingericht als slaapplek. Dit hadden zij gedaan met de gestolen kindermatrasjes en speelkleed vanuit het kinderdagverblijf. Ook hadden zij eten en drinken weggenomen wat daar werd genuttigd. Nadat zij waren ontdekt gingen de verdachten er vandoor.

In de omgeving trof de politie Den Helder beide verdachten aan, waarna zij konden worden aangehouden. Na de aanhouding bleek dat zij ook gestolen kleding hadden. Dit bleek te zijn weggenomen bij een winkel in de binnenstad. De forensische opsporing heeft bij het kinderdagverblijf onderzoek verricht om sporen veilig te stellen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: