112

Twee verdachten aangehouden na inbraak

Den Helder – De politie kreeg donderdag 29 juli rond 7:00 uur een melding van een inbraak in een kinderdagverblijf. Een medewerker ontdekte de inbraak.

Vlakbij het kinderdagverblijf trof de medewerker twee verdachten aan in een slooppand waar zij een plek hadden ingericht als slaapplek. Dit hadden zij gedaan met de gestolen kindermatrasjes en speelkleed vanuit het kinderdagverblijf. Ook hadden zij eten en drinken weggenomen wat daar werd genuttigd. Nadat zij waren ontdekt gingen de verdachten er vandoor.

In de omgeving trof de politie Den Helder beide verdachten aan, waarna zij konden worden aangehouden. Na de aanhouding bleek dat zij ook gestolen kleding hadden. Dit bleek te zijn weggenomen bij een winkel in de binnenstad. De forensische opsporing heeft bij het kinderdagverblijf onderzoek verricht om sporen veilig te stellen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: