Hollands KroonUitgaanVideo

Wieringer kermis met tulen en nieuwe attractie (video)

Hollands Kroon – Het is vijf dagen lang vertier bij de verschillende kermisattracties die zijn opgesteld op ’t Hoekje en rondom de kerk in Hippolytushoef. Wegens de corona zijn er helaas geen horecafestiviteiten, maar toch weten bezoekers zich weer prima te vermaken. Traditioneel begon de kermis om 12.00 uur met de razend populaire tulen waarbij mensen in de rij stonden bij bakkerij Bellis om de lekkernij op te halen.

Dit jaar was er op de kermis ook een nieuwkomer. Peter van Hest uit Hippolytushoef heeft zijn droom waar kunnen maken en heeft een soort hobbelende geit omgebouwd waarbij ook mensen met een beperking mee kunnen.
Zie ook: https://www.regionoordkop.nl/25/07/2021/droom-komt-uit-met-kermisattractie-voor-mensen-met-beperking-video/

De officiële opening werd verricht door burgemeester Rian van Dam samen met Amber Vos en Mark van Hest. Na al deze verrichtingen konden de exploitanten hun attracties openen en het zwieren en zwaaien beginnen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button