JeugdSport

Team Sportservice en Link sluiten vakantie sportief af

Hollands Kroon – De Zuiderzeehal in Wieringerwerf staat twee dagen volledig in het teken van spannende en sportieve activiteiten. Speciaal voor kinderen van de basisschool en jongeren uit de eerste klassen van het middelbaar onderwijs verzorgen Team Sportservice en jongerenorganisatie Link Fall Guys en Archery Tag. Deze activiteiten vinden donderdag 25 en vrijdag 26 augustus plaats.

“Fall Guys is een soort apenkooien. Je ziet het steeds vaker. Zelfs voor volwassenen wordt het aangeboden. Maar dat is nog hoofdzakelijk in de grotere steden. Onze Fall Guys houden we voor kinderen vanaf 10 jaar. Dus we maken het parcours net iets moeilijker dan we normaal gesproken doen voor basisschoolkinderen. Het moet natuurlijk niet te kinderachtig zijn. En je moet nog even flink zweten,” legt Manon Verblaauw van Team Sportservice het eerste spel uit.

Archery Tag is ook zo’n trendy activiteit die steeds meer terrein wint, weet Katy Stolk van Link projecten. “Een mix van paintball en trefbal,” vat ze het in een paar woorden samen. “In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag je geen blauwe plekken op. Maar je hebt wel dezelfde spelbeleving. Je speelt het spel met pijl – met een zachte foamtop – en boog. Met je masker op verschuil je je achter de ‘bunkers’ die we hebben opgezet en ga je elkaar te lijf. Tactisch en spannend.”

Fall Guys is donderdag 25 augustus, Archery Tag een dag later op vrijdag 26 augustus. Beide keren in de Zuiderzeehal aan de Tamsmalaan. Er zijn drie blokken van een uur met elk een eigen leeftijdscategorie. Let op: Archery Tag is vanaf 12 jaar. Het eerste blok start om 13.30 uur, het laatste om 15.30 uur. Deelname is gratis, aanmelden verplicht. Voor alle tijden en extra informatie, zie www.noordhollandactief.nl of de website van Team Sportservice.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button