Uitgaan

Voorpremière van Bullet Train tijdens de Kinepolis Beer & Blockbusters

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Bij Kinepolis staat een Beer & Blockbusters gepland met de voorpremière van Bullet Train op woensdag 3 augustus aanstaande. De spannende film met Brad Pitt in de hoofdrol speelt zich af in een hogesnelheidstrein in Japan en zit boordevol actie en humor. Tijdens de Beer & Blockbusters zien bezoekers niet alleen de film als een van de eerste in Nederland, maar bij de ticketprijs van €12,50 zit ook een biertje inbegrepen (NIX18). Wie nog meer te drinken wil kan voordelig iets halen met exclusieve B&B korting. De perfecte gelegenheid om vrienden of familie op te trommelen voor een leuke avond.

In Bullet Train is Brad Pitt als Ladybug te zien, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben… en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen. In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan. Verder met onder andere Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

Tickets zijn verkrijgbaar via https://kinepolis.nl/movies/detail/21295/HO00004136/0000000011/beer-blockbusters-bullet-train.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button