Den Helder

Vorderingen project Molenwerf

Den Helder – Een aannemer is maandag 27 juni begonnen met de werkzaamheden voor het project Molenwerf. Momenteel liggen de werkzaamheden stil, omdat er meer voorbereidingstijd nodig blijkt te zijn om de sanering en het grondwerk zorgvuldig uit te kunnen voeren. Daarnaast start komende week de bouwvakantie. De werkzaamheden zullen hoogstwaarschijnlijk verder gaan in de week van 12 september.

De komende weken wordt er dus niet gewerkt op het terrein. Daarom is de parkeerplaats tijdelijk weer open. Ook de toegangsweg naar de parkeerplaats en het voetpad zijn weer open. Inwoners kunnen hier dus weer parkeren tot de aannemer de werkzaamheden weer oppakt, hoogstwaarschijnlijk in de week van 12 september. Vanaf dan zal de parkeerplaats weer worden afgesloten. De gemeente zal dit bijtijds aankondigen met borden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button