UitgaanVideo

Authentieke Wieringers voor de lens (video)

Adverentie

Oosterland – De Culturele Kring Wieringen organiseert tot en met 4 september een expositie in de Michaëlskerk in Oosterland. Deze kerk, die stamt uit de 11e eeuw, leent zich prima voor dit soort gelegenheden. Fotografen Kenneth Stamp (Hippolytushoef), Remco Zwart (Den Oever) en Hanna ’t Sas (Amsterdam) maakten foto’s van bekende Wieringers in de laatste fase van hun beroepsleven.

Journalist Evert Marsmans heeft interviews met de Wieringers gehad en dit gebundeld in een catalogus die tijdens de expositie verkrijgbaar is. Van Hanna ’t Sas zijn drie foto’s te zien, maar op haar website komen later meer foto’s te staan die zij op Wieringen heeft gemaakt.

ZomerExpositie “Uitgemolken” in de Michaëlskerk is te zien van 29 juli t/m 4 september 2023 in de Michaëlskerk in Oosterland, van woensdag t/m zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Entree € 5,00 p.p.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button