112

Woningbrand in Bloemstraat Den Helder

Adverentie

Den Helder – Bij een brand in de Bloemstraat in Den Helder wisten de bewoners gelukkig op tijd de brandweer te alarmeren en met hun huisdieren het huis te verlaten.

De brandweer is zondagmorgen rond half vijf uitgerukt voor een woningbrand aan de Bloemstraat in Den Helder. De brand is inmiddels onder controle en heeft zich niet verder uitgebreid. De aanwezige personen hebben de woning zelfstandig kunnen op tijd kunnen verlaten.

De brandweer heeft de hond van de bewoners uit de woning gehaald, deze wordt nader onderzocht en zo nodig behandeld door een dierenarts. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

De brandweer heeft de omliggende woningen goed gecontroleerd. Stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoners te ondersteunen bij de schade afhandeling.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

1 reactie

  1. Ik vraag me het volgende af bij het lezen van de eerste zin van dit artikeltje: welke rol speelden de huisdieren bij het tijdig alarmeren van de brandweer? Of is hier sprake van een misplaatste grap van de dienstdoende redacteur….?

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: