Den HelderJeugd

Circus bij jubilerende Verrekijker

Advertentie:

Bij basisschool De Verrekijker was het donderdag feest, de school bestaat veertig jaar en dat was wel reden voor een feestje. Onder leiding van Bas van Circus Tadaa werd de school voor één dag omgetoverd in een heus circus. De kinderen oefenden de hele dag op diverse acts en ’s middags werd een circusvoorstelling voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden gegeven.

Circuspiste
Het schoolplein werd omgetoverd in een kleurrijke circuspiste en er waren genoeg kostuums en attributen om als een echte artiest aan de gang te gaan. Tijdens het oefenen werden ijsjes aan de artiesten gegeven, want bij een feestje met deze temperaturen is dat natuurlijk extra lekker. De leerlingen verbaasden de aanwezige toeschouwers met hun verborgen circustalenten. Het publiek vond het geweldig, er werd veel gelachen en geklapt voor de vertoonde acts.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button