Hollands KroonSport

College adviseert motorsportfederatie

Adverentie

HOLLANDS KROON – Het college van de gemeente Hollands Kroon heeft de motorsportfederatie een advies gegeven over de ‘Notitie Reikwijdte en Detailniveau’ (NRD) die de federatie eerder heeft ingediend. De NRD is de eerste stap in het proces om een milieueffectrapportage op te stellen. In de NRD wordt aangegeven welke aspecten in de rapportage onderzocht worden en hoe dat gaat gebeuren.

Advies
In het advies komt naar voren dat er nog veel vragen onbeantwoord zijn en dat het aan de motorsportfederatie is om die vragen te beantwoorden. Het college vraagt de motorsportfederatie om bij de uitwerking van de plannen rekening houden met het advies en de ingediende zienswijzen.

Vervolg
Het is nu aan de motorsportfederatie om de in het kader van de milieueffectrapportage (MER) vereiste onderzoeken te verrichten en de uitkomsten daarvan vervolgens te verwerken in een (ontwerp)MER.

Het advies aan de federatie en meer informatie is te vinden op www.hollandskroon.nl/motorcross.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button