Den HelderUitgaan

Mega Modder Monster Challenge van start

Adverentie

Op de ijsbaan van Den Helder werd vrijdagavond afgetrapt voor de Mega Modder Monster Challenge. De langste opblaasbare stormbaan ter wereld is neergestreken in Den Helder. Door de organisatie wordt de baan omschreven als een combinatie van Mudrace, Wipe-out, Watergevecht en Stormbaan over een parcours van 500 meter.

Vanaf vier uur gingen verschillende teams van start bij de Rabobank Bedrijvendag, zaterdag kan iedereen individueel meedoen.

IJsbaan
Werd de Mega Modder Monster Challange vorig jaar nog gehouden op Willemsoord, dit jaar is gekozen voor de ijsbaan van Den Helder. Op de zachte ondergrond van gras is het wat makkelijker kliederen met water en modder en dat is wat op de oude Rijkswerf vorig jaar niet kon. In de baan zitten verschillende waterbakken, waardoor de moddermonsters vanzelf ontstaan.

Waaghalzen
Voor de durfals zit er genoeg uitdaging in het parcours om te laten zien waartoe je in staat bent. Voor de wat mindere waaghalzen is er met een beetje boerenslimheid best wat aan ‘enge’ dingen te ontwijken en zo is de baan eigenlijk voor iedereen geschikt. Zoals de organisatie aangeeft: “Het gaat niet om het winnen, maar om de uitdaging, want bij de MMM-Challenge help je elkaar bij elke beproeving”.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button