Den Helder

Adviesraad Sociaal Domein zoekt versterking

Advertentie:

Den Helder – De Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Den Helder is op zoek naar een nieuw lid. De raad adviseert het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd op het gebied van het gehele Sociaal Domein. Denk daarbij aan WMO, participatie, Jeugdzorg et cetera.

De ASD bestaat uit enthousiaste en bevlogen leden die het nieuwe lid daar waar nodig ondersteunen en begeleiden. De plenaire ASD vergadering is iedere derde donderdag van de maand. Daarnaast worden leden verzocht plaats te nemen in een werkgroep op een deel van het domein dat de interesse heeft. Dit brengt de vergaderfrequentie op 1 tot twee keer per maand. Leden ontvangen voor hun werkzaamheden een vrijwilligersvergoeding.

Wie interesse heeft kan de sollicitatie tot 30 januari 2024 mailen naar: adviesraadsociaaldomein@outlook.com. Een volledig profiel en huishoudelijk reglement is ook via dit mailadres op te vragen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button