Uitgaan

Struijlaart vervangt Assorgia op Zomerdromen

Advertentie:

Singer-songwriter Ed Struijlaart vervangt zondag 1 september de zieke Sandro Assorgia op Zomerdromen.

Donderdag 29 augustus kreeg de organisatie helaas de mededeling van Sandro Assorgia dat hij geveld is met een bacteriële keelontsteking en daardoor optredens moest annuleren. Met pijn in zijn hart, want hij had graag zijn oude woonplaats willen verblijden met zijn optreden. Gelukkig kon de organisatie van Zomerdromen snel een meer dan geschikte vervanger vinden: Ed Struijlaart.

Ed verbrandt in 2010 al zijn schepen en besluit volledig voor de muziek te gaan. Geen reguliere negen tot vijf baan meer, maar de dood of de gladiolen. Alles moet wijken voor zijn gitaar en de muziek. Ed krijgt van 3FM het stempel Serious Talent, wordt genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door. In 2016 brengt Ed een aantal losse singles uit.

Daarnaast is hij actief als songwriter voor anderen. Zo schreef hij recent samen met Peter Slager, bassist bij BLØF, de titeltrack voor de bioscoophit van 2017 Weg Van Jou en alle muziek voor de musical SOOF. “Make It On Your Own” haalt de playlist van Radio 1, 2 en 5 en is inmiddels meer dan 2 miljoen keer gestreamd op Spotify. In het najaar van 2018 ging Struijlaart voor het eerst de theaters in met de voorstelling “Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran”. Ook in de Kampanje was dit concert te zien en was een enorm succes!

Daarom is de organisatie heel blij met Ed Struijlaart die van 16.30 tot 17.30 uur in de muziektent in het Timorpark gaat optreden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button