112

Restaurant bespuugd en vervuild

Westerland – De eigenaar van restaurant Huys aan het Amstel aan het Lutjestrand is helemaal klaar met de vernielingen die vrijdagavond zijn aangericht. Onverlaten hebben het afgesloten terras misbruikt en vervuild. Het zou gaan om zes jongeren die duidelijk herkenbaar op camerabeelden staan.

Op basis van de achtergelaten bonnetjes en spullen blijkt dat er eerder boodschappen zijn gedaan bij een supermarkt in Den Helder, waarna met de auto naar het Lutjestrand is gereden. “Politie, boa en beveiligingsbedrijf zijn ingelicht en bij een volgend bezoek zullen de beelden openbaar worden geplaatst”, aldus de eigenaar. Uiteraard kunnen de zes jongeren zich alsnog melden om de schade te regelen.

Het is bekend dat de vorige eigenaar ook al problemen had met ‘bezoekers’ die vernielingen aanrichtten. Ook zou het naastgelegen parkeerterrein voor allerlei doeleinden worden misbruikt.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button