Hollands Kroon

Hollands Kroon zoekt Junior Energiecoaches

Advertentie:

Hollands Kroon – Jongeren tussen de 8 en 12 jaar die wonen in Hollands Kroon kunnen nu Junior Energiecoach worden. Vijf weken lang doen ze dan mee met een spel vol uitdagingen, puzzels, experimenten en winacties. Daarmee ontdekken ze hoe je energie kunt besparen. De deelnemer speelt het spel alleen of met familie, schoolklas, sportteam of andere groep. Het spel begint op 8 oktober en het kost een half uurtje per week.

Wie meedoet speelt het spel met tv-held Varkentje Rund. Hij speelt de rol van Junior Energiecoach en gaat met de deelnemer op ontdekkingsreis. Met elke week een nieuw filmpje en een nieuwe challenge. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? Zo worden de deelnemers zelf echte Junior Energiecoaches, net als Varkentje Rund.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie op www.juniorenergiecoach.nl. Aanmelden moet voor 3 oktober. Het aantal kinderen dat kan meedoen is beperkt. Junior Energiecoach wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Hollands Kroon. Het is een van de activiteiten om de gemeente duurzamer te maken. Meer weten? Kijk op duurzaam.hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button