Hollands KroonSportVideo

Quadcrossen grootste passie voor Bram Schra (video)

Hippolytushoef – Bram is gek op quadcrossen en hier heeft hij alles voor over. Zo repareert en verkoopt hij fietsen om zodoende aan geld te komen voor zijn hobby. Hij was nog geen 4 jaar toen hij begon met het crossen en gaandeweg heeft hij door zijn prestaties zichzelf behoorlijk in de kijker gespeeld.

Dit jaar éénmaal eerste en tweemaal tweede zijn goede resultaten. Volgend jaar komt hij een klasse hoger, dus zal de concurrentie ook weer groter zijn. Maar hij laat zich hierdoor niet uit het veld slaan en heeft er onwijs veel zin in. Bram Schra is 10 jaar en komt uit Hippolytushoef. Hij heeft meerdere hobby’s, maar het crossen met de quad komt op de eerste plaats.

Het crossen kost veel geld en gelukkig heeft hij naast zijn ouders ook nog sponsors die hem steunen. Natuurlijk draagt ook de verkoop van de fietsen bij aan de kosten maar meerdere sponsoren zijn van harte welkom. “Er is nog genoeg plaats vrij voor stickers op de quad”, aldus Bram.

Bram steunen in zijn ambitie om zover mogelijk te komen, kijk dan op zijn facebook (https://www.facebook.com/bram.schra.77). Een kijkje nemen bij zijn fietsenpaleis is ook altijd mogelijk.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button