Kop van Noord-HollandRegio Noordkop

Lokale kandidaten Tweede Kamer in debat op Regio Noordkop

Advertentie:

Regio Noordkop – Drie regiokandidaten voor de Tweede Kamer gaan zondag 19 november met elkaar in debat tijdens het Regio Noordkop radioprogramma “De Week op Zondag”. Het programma staat voor een keer volledig in het teken van de politiek en de verkiezingen van 22 november aanstaande. Harmen Krul (CDA), Vincent van den Born (PVV) en Rogier Bruin (VVD) gaan met elkaar de discussie aan.

De Kop van Noord-Holland telt dit jaar slechts vier kandidaten voor de Tweede Kamer en alle vier wonen in Den Helder. Regio Noordkop heeft gekozen voor een debat tussen de drie kandidaten die op een lijst staan van een partij die ook daadwerkelijk kans maakt na de verkiezingen (weer) deel uit te maken van de nieuwe Tweede Kamer. De vierde lokale kandidaat staat op de lijst van de Piratenpartij, maar bij geen enkele officiële peiling maakt deze partij kans op een kamerzetel.

Krul is nu al Kamerlid en staat op de kandidatenlijst van het CDA op plek 5. In de laatste peilingwijzer staat zijn partij op drie tot vijf zetels. Van den Born is voor de PVV kandidaat nummer 31, terwijl zijn partij op dit moment kans maakt op 15 tot 19 zetels. Bruin is de nummer 68 van de VVD en de liberalen staan in de peilingen op 25 tot 29 zetels.

Vraag stellen?
Het radiodebat vindt zondag plaats tussen 10.00 en 12.00 uur. Meeluisteren kan op verschillende manieren. Elke kandidaat heeft zelf een onderwerp en een stelling aangeleverd waarover wordt gediscussieerd. De rest van de onderwerpen zijn bepaald door Regio Noordkop. Ook een vraag voor een van de kandidaten? Stuur dan een e-mail naar ronald@regionoordkop.nl. Uit de ingezonden vragen wordt een selectie gemaakt voor gebruik tijdens het debat.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button