112

Auto tegen boom, dode (71) en zwaargewonde (update)

Advertentie:

Julianadorp – Een 71-jarige vrouw uit Krommenie is op woensdagochtend 30 augustus overleden na een eenzijdige aanrijding op de N9, ter hoogte van Julianadorp. Het slachtoffer zat in de auto met haar 75-jarige man, die de auto bestuurde. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De auto kwam tot stilstand tegen een boom langs de N9 in de richting van Den Helder. De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is.

Het ongeluk vond rond 10.15 uur plaats. Hoe dit vreselijke ongeluk heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door verkeersspecialisten van de politie, via een zogenaamde verkeersongevallenanalyse. De N9 is na dit onderzoek weer vrijgegeven voor het verkeer.

De politie heeft al getuigen van het ongeval gesproken. Bent u ook getuige geweest van dit ongeval en heeft u nog niet met de politie gesproken, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0900-8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button