Den HelderHollands KroonRegio Noordkop

Snelle begint recordpoging bij Regio Noordkop

Adverentie

Den Helder – Snelle heeft een nieuwe single en met die plaat op zak doet hij donderdag een recordpoging. De artiest heeft al veel grote hits op zijn naam staan, zoals In mijn bloed, Ruggengraat en Blijven Slapen. Die laatste plaat nam hij op met Maan.

De nieuwe single van Snelle heet ‘Radio’ en om de single te promoten bedacht het team van Snelle een unieke recordpoging. Donderdag 31 augustus gaat Snelle op pad om op zo veel mogelijk radiostations in Nederland zijn nieuwe single zelf LIVE aan te kondigen. Hij begint ‘s morgens vroeg bij Regio Noordkop in Den Helder, waar hij rond 7.00 uur op de radio is.

Na Den Helder gaat hij naar Schagen, waar hij rond 7.30 uur in de studio van Noordkop Centraal zijn plaat zal aankondigen. Aan het eind van de trip hoopt hij tientallen stations in Nederland bezocht te hebben om zo een nieuw record te vestigen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button