Hollands KroonSchagen

Wonen Plus Welzijn houdt een Thuisbrigadedag

Adverentie

Hollands Kroon – Een kei in schoonmaken, opruimen leuk, een kastje pimpen? Of met het hele gezin of een vriend een tuin opknappen? De Thuisbrigade pakt een klus op bij mensen in de buurt die dat zelf (even) niet kunnen.

Doe mee met de Thuisbrigade elk talent is welkom. Wonen Plus heet iedereen van harte welkom op zaterdag 30 september. De organisatoren zullen ervoor zorgen dat de deelnemers een verrassende fijne dag zullen hebben. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, een lunch tussendoor en een gezellig hapje en aan het eind van de dag.

Opgeven kan voor de hele dag maar ook alleen voor de ochtend of de middag. Laat bij aanmelding weten welk talent wordt ingezet en welke dagdeel beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 15 september voor Schagen 0224-291042 of Schagen@wonenpluswelzijn.nl, Hollands Kroon 0223-535826 Annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button