Uitgaan

Bezoek de rioolwaterzuiveringscentrale

We hebben allemaal dagelijks met water te maken. Er zit een interessante wereld van activiteiten achter wat er met het rioolwater gebeurt dat het huis verlaat.

Ga daarom op zaterdag 12 oktober met De Helderse Vallei mee naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie van het Hoogheemraadschap Hollands-Noorderkwartier (HHNK) in Den Helder en ontdek het zelf. Normaal gesproken blijven de deuren in het weekend gesloten, maar speciaal voor bezoekers van De Helderse Vallei is dit bezoek mogelijk.

Verzamelen om 10.00 uur voor de deur van de zuiveringscentrale aan de Oostoeverweg 70 in Den Helder. Het bezoek zal tot ongeveer 11.30 uur duren. Er is een apart programma voor kinderen en voor volwassenen. Als een ouder/begeleider samen met een kind komt, doet de ouder/begeleider mee met het programma voor volwassenen en het kind met het programma voor kinderen.

Deelname aan dit bezoek is gratis en mogelijk voor iedereen vanaf zes jaar. Kinderen onder begeleiding van een ouder/verzorger gaan ter plaatse mee met een begeleider van HHNK voor een kinderprogramma. Vervoer naar Oostoeverweg 70 met eigen vervoer. Vooraf aanmelden is verplicht en niet vrijblijvend en kan via www.deheldersevallei.nl/agenda. Wees er snel bij, want er is beperkt plaats. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button