Den Helder

Helderse PVV’er commissielid in de provincie

Adverentie

Vincent van den Born, in de gemeenteraad van Den Helder fractievoorzitter van de Helderse afdeling van de PVV, is maandag benoemd tot commissielid voor zijn partij in Provinciale Staten van Noord-Holland. Hij zal deze functie uitvoeren naast het raadslidmaatschap in Den Helder.

“Deze twee functies zijn prima met elkaar te combineren”, laat Van den Born weten. “Het is juist goed, het betekent voor onze Helderse fractie meer directe contacten met de fractie in Haarlem en het provinciaal bestuur. Zowel fractie als Den Helder kunnen er alleen maar van profiteren.”

De Nieuwedieper wordt lid van de statencommissie Mobiliteit en bereikbaarheid, de commissie economie, financiën en bestuur en de commissie landbouw/gezondheid. Hij deelt de functie met Ronald van Tiggelen, tevens raadslid voor de PVV in de gemeente Zandvoort.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button