Uitgaan

Lezing over Gezichtlezen in School 7

Advertentie:

Petra Tjeertes komt dinsdagavond 15 oktober naar School 7 Den Helder voor een lezing over de filosofie en de behandelmethodes van de traditionele Chinese geneeswijzen. Tjeertes is acupuncturist, herbalist en coach. In haar praktijk combineert ze gezichtlezen als diagnostisch middel voor de acupunctuurbehandeling, naast de pols- en tongdiagnose.

In de traditionele Chinese geneeswijze geeft gezichtsdiagnostiek informatie over ervaringen, emoties en over de organen. Een gezicht kan laten zien hoe iemand zich voelt, wat iemand heeft meegemaakt, en hoe het met de energie van de organen is gesteld. Ook kan er worden afgelezen wat iemands capaciteiten en karaktereigenschappen zijn.

De lezing begint om 19.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Toegang is € 5,- inclusief een kopje thee of koffie in de pauze. Kaartverkoop via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies van de bibliotheken.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button