NieuwsRegio Noordkop

Regio Noordkop App nu ook voor Apple beschikbaar

Advertentie:

De Regio Noordkop App is nu ook verkrijgbaar in de App Store van Apple. Eerder was de gratis app al beschikbaar voor Android.

Apple keurde de App van de lokale streekomroep aan het begin van maandagavond goed. Een paar uur later was deze dan ook echt verkrijgbaar voor apparaten die draaien op het besturingssysteem IOS, zoals de Apple Iphone en Ipad.

De app toont het nieuws van de website, de programmering van de afzonderlijke radiokanalen van RTV Noordkop en LOS Den Helder en uiteraard nog veel meer. Een bericht sturen aan de redactie of de studio, snel naar de Facebookpagina, live radio luisteren of tv kijken, het kan allemaal.

De Regio Noordkop app is helemaal nieuw, dus wellicht zijn er nog dingen die niet helemaal juist werken. Wie iets tegenkomt dat nog verbetering behoeft kan dat melden via hoofdredactie@regionoordkop.nl en dan worden die zaken in de eerste update verholpen.

Download de gratis app voor IOS via https://apps.apple.com/nl/app/regio-noordkop/id1481489052?l=en.

Download de gratis app voor Android via: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.regionoordkop.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button