Uitgaan

Woonweekend in het Ravelijncenter

Adverentie

Woonwinkels in het Ravelijncenter Den Helder zijn op zondag 6 oktober geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Om de nieuwste woontrends te presenteren en klanten te helpen door deskundig advies te geven. Er is live muziek, bij de dierspecialist kunnen kinderen zelf hondenkoekjes bakken en bij Grando in de showroom worden er diverse hapjes bereid en uitgedeeld.

Woonwinkel De Schakel organiseert diverse bloemschik workshops iedereen gratis aan mee kan doen, opgeven is wel verplicht. Er zijn vele lekkere hapjes gemaakt door Aenders. Ook worden twee nieuwe woonmerken gepresenteerd. Uiteraard is er veel meer nieuws en zijn er vele woonmaandacties. Iedere klant krijgt bij aankoop vanaf een bepaald bedrag een mooi cadeau.

Prijzenfestival
Met de puzzel uit de Ravelijnkrant zijn vele er prijzen te winnen. Iedere dag wordt op de Facebookpagina van het Ravelijncenter een prijs bekend gemaakt, dus hou deze in de gaten: https://www.facebook.com/ravelijncenter/

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button