Zakelijk

Feestelijke Oktober woonmaand met gratis workshops (afgelast)

Update: De Oktober Woonmaand is afgelast

Den Helder – Oktober is feestmaand bij de Schakel. Tijdens het woonweekend van 3 en 4 oktober is Patricia van Aenders aanwezig met allerlei hapjes en drankjes.

Zij organiseert op zaterdag en zondag, in samenwerking met de Helderse Suus Geluk, drie gratis workshops, “Laat de natuur uw inspiratie zijn!”. Oktober is met uitstek een herfstmaand en biedt de natuur tal van voorbeelden om een prachtig inspiratiestuk te maken. Onder leiding van Suus gaan klanten samen aan de slag om een stuk voor thuis te maken. Alle materialen worden gratis ter beschikking gesteld, maar het is belangrijk om zelf een schaal of vaas mee te nemen. Deze zijn ook te koop in de showroom.

Workshops
De workshops op zaterdag beginnen om 10:00 en 14:00 uur. Op zondag begint deze om 14:00 uur. Deelname aan de workshops is gratis, maar gezien de belangstelling is opgave verplicht. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht gehouden. Opgeven kan via info@aenders.nl.

Nieuw woonprogramma
Tijdens de Oktober woonmaand worden veel nieuwe woon- en slaapcollecties gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld het nieuwe woonprogramma Michael. Een uitgebreid programma uitgevoerd in donker Lamulux. Een praktische kunststof met houtreliëf en speelse en praktische onderdelen. Ter introductie 10 procent korting op het gehele programma.

Verder zijn er verschillende aanbiedingen en waardeert de Schakel aankopen met een cadeau. Zondag 4 oktober is de Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op de website is alle informatie over de workshops, acties en cadeaus te vinden. De Schakel wonen en Slapen is gevestigd op het Ravelijncenter in Den Helder.

Toon meer

Cathy Niesten

Cathy is redacteur bij Regio Noordkop. Ze is 19 jaar en woonachtig in Den Helder. E-mail: cathy@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button