Den Helder

Reünie oud-leerlingen O.S.G. Nieuwediep

Advertentie:

Den Helder – Het wordt een muzikale tijdreis vol met herinneringen van en met de oud leerlingen van het O.S.G. Nieuwediep, aldus Tommy Calderon van de Sportcafé Sporthal. Met zijn passie en drive om het geven van een goed feest moet het goed komen en er is ook aan alles gedacht. Zo komen er zitjes en statafels waar de reünisten gezellig aan kunnen kletsen in de beginuren. ‘s-Middags is er koffie met cake, gehaktballen van de slager en de overheerlijke tosti’s. Vanaf 15:00 uur draait Erik Houweling plaatjes. Van 16:30 tot 18:00 uur wordt er nasi, bami met kipsaté opgediend.

Na het eten gaat het dak eraf en wordt het een echt feest. Dan start de jaren 60/70 band The Telephones. Bestaande uit vier topmuzikanten uit Noord-Holland. Muziek maken is wat ze doen en waar ze van en voor leven. Charl, Sander, Auke en Joeri spelen al vele jaren professioneel in diverse bands en projecten. De reden voor het oprichten van The Telephones is de voorliefde voor vintage instrumenten en muziek uit de jaren 60 en 70. De heren verschijnen geheel in stijl op het podium met vintage instrumenten en een overeenkomstige kledingstijl. Een act om niet te missen.

Daarna neemt Tommy zelf plaats achter de draaitafels en zal de jaren 90 goed vertegenwoordigen afgewisseld met de nummers uit de zero’s . Daarna neemt Q Music de knoppen over van Tommy en zal het Foute Uur Live ten gehore brengen. Dit zal overgaan van Abba tot Paul Elstak en alles wat daar tussen zit aangevuld met Q Music Goodies en Q Music DJ Martijn Kolkman. En als afsluiter gaat een ander oud-leerling Vil van Tiel het dak eraf knallen met de beste en lekkerste Happy Hardcore uit de nineties.

Inmiddels zijn er 500 kaarten verkocht voor dit feest en moet dit de grootste reünie worden ooit gehouden in Den Helder. Voor een ieder die nog geen kaarten heeft kunnen mensen via de pagina van O.S.G. Nieuwediep een link opvragen of mailen naar tommy-music@live.nl en daar te link aanvragen. Dit alles vindt plaats in de Sporthal aan de Sportlaan op zaterdag 23 oktober van 14:00-23:00 uur. Voor toegang gelden de dan geldende coronaregels.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button