Uitgaan

Voorlezen en ouderenlunch in de bieb

Den Helder/Julianadorp – De Nationale Ouderendag is dit jaar op vrijdag 7 oktober. Om dit te vieren wordt in School 7 en de bibliotheek in Julianadorp, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers of een lunch, een mooi verhaal voorgelezen voor ouderen. Het verhaal is speciaal voor Ouderendag geschreven. De Nationale Ouderendag, die dit keer voor de tiende keer plaatsvindt, laat zien dat voorlezen voor ouderen een prettige en verbindende activiteit kan zijn. Het voorlezen van een verhaal geeft ontspanning is vaak aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen.

De bibliotheek in Julianadorp nodigt ouderen uit voor een speciale Ouderenlunch. Ouderen zijn vanaf 10:30 uur welkom en krijgen eerst koffie of thee met wat lekkers. Daarna komen kinderen van basisschool De Rank gezellig samen spelletjes spelen. De lunch wordt in het Dorpshuis verzorgd en uiteraard wordt daarna het verhaal voorgelezen dat speciaal voor de gelegenheid is geschreven. De activiteiten zijn gratis, maar wel graag even van tevoren aanmelden op de website.

School 7
In School 7 wordt er om 13:00 uur voorgelezen onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button