Regio Noordkop

De Week op Zondag terug bij Regio Noordkop

Adverentie

Het radioprogramma De Week op Zondag keert zondag 1 oktober weer terug bij Regio Noordkop. Na de zomerstop wordt nu weer elke zondagochtend het nieuws van de week besproken met wekelijks wisselende gasten. Onderdeel van DWOZ is het politieke uur, waarin telkens een raadslid uit zowel Hollands Kroon als Den Helder aanschuift.

Het programma is tot en met december elke zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Met ingang van 1 januari verschuift de uitzending naar de zaterdag. De presentatie is in handen van Ronald Boutkan, die afwisselend wordt bijgestaan door Stijn Vos (journalist bij Binnenlands Bestuur) en Hans Boskeljon (politiek verslaggever Hollands Kroon).

De politieke gast op 1 oktober is raadslid Sylvia Hamerslag (Behoorlijk Bestuur, Den Helder). Helaas bleek er uit Hollands Kroon geen raadslid beschikbaar voor deze zondag. Ook is ijsco-ondernemer Raymond Barriël te gast. Hij staakte deze week zijn winkel aan het Julianaplein in Den Helder en haalde daar zelfs de landelijke media mee, maar dat was niet iets om blij van te worden. Verder een gesprek met Mario Bennes, coach van de Den Helder Suns dames, over de eerste weken in het nieuwe seizoen. Tot slot ook nog aandacht voor de dementiemaand die een aantal musea in Hollands Kroon houden. Hierover een gesprek met Liesbeth Vlietstra, voorzitter van de Afdeling NHN van Alzheimer Nederland.

Het radiokanaal van Regio Noordkop is te beluisteren via 105.6Mhz (FM), via de gratis app van de omroep, digitaal via de meeste aanbieders van radio en tv en natuurlijk ook via regionoordkop.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button