Cultuur/Natuur

Gratis proeflessen bij Triade tijdens Oktober Proeflesmaand

Adverentie

Den Helder – Triade organiseert in de maand oktober een Proeflesmaand. Gedurende deze maand is het mogelijk om gratis een proefles muziek, dans, theater of beeldende kunst te volgen. Ideaal voor wie in de vrije tijd een cursus wil volgen, maar graag eerst wil uitproberen of een cursus bij diegene past.

Triade heeft voor dit seizoen weer een mooi gevarieerd programma samengesteld met korte cursussen en jaarcursussen op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst, fotografie en theater. Voor jong en oud, beginner of gevorderd, er is voor elk wat wils. Een instrument leren bespelen, zingen, dansen, theater, maar ook tekenen, schilderen en beeldhouwen: bij Triade zijn er legio mogelijkheden om jezelf creatief en muzikaal uit te leven.

Aanmelden voor een proefles kan via de website Triade-denhelder.nl, telefonisch via 0223-537200 of bij de balie van Triade. Afhankelijk van de gekozen cursus wordt in overleg met de docent bekeken wat er mogelijk is en een afspraak ingepland. Er kunnen per persoon maximaal 2 gratis proeflessen worden gevolgd. Aan cursussen die reeds zijn volgeboekt kan niet worden deelgenomen.

Tijdens de herfstvakantie (van zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober) is Triade gesloten en is aanmelden alleen online mogelijk. De tijdens de vakantie aangevraagde proeflessen worden vanaf 30 oktober ingepland.

Het volledige cursusaanbod van Triade is te vinden op Triade-denhelder.nl

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button