Jeugd

Feestelijke opening jongerencentrum HangOut Nieuw Den Helder

Adverentie

Het nieuwe jongerencentrum in de wijk Nieuw Den Helder, genaamd HangOut, is vanaf maandag 4 november open. Om dit te vieren is er een feestelijke opening op vrijdag 1 november.

De vrijwilligers die HangOut op hebben gezet werken samen met Jongerenwerk Den Helder en zijn gevestigd in MFC ‘t Wijkhuis. In hun jongerencentrum zijn jongeren van 12 tot en met 21 jaar van harte welkom.

Vooral in de wijk Nieuw Den Helder merken zij dat veel jongeren zowel overdag als ‘s avonds op straat rondhangen. Om te voorkomen dat de jongeren op het verkeerde pad raken, willen zij jongeren een veilige en gezellige plek bieden om hun tijd door te brengen.  

Openingstijden
Het jongerencentrum is op de maandag- en donderdagmiddag geopend van 14.00 tot 17.00 voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Op de maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar. 

Jongerencentrum HangOut biedt de jongeren regelmatig leuke activiteiten aan, zowel in het jongerencentrum als daarbuiten. In hun ruimte beschikken zij over verschillende games op de Playstation vier en de computer, een dartbord, tafelvoetbal en (bord)spellen. Het is voor de jongeren natuurlijk ook gewoon mogelijk om tv te kijken, muziek te luisteren en te internetten op het WIFI netwerk van HangOut. 

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button