Uitgaan

Het Huisduinerkoor in de Draaikolk

Het Huisduinerkoor verzorgt op zaterdag 9 november een optreden in “de Draaikolk” in Den Helder. Het koor bezingt 3-4 stemmig het zeemansleven en heeft 70 leden.

Het belooft een gezellige avond te worden waarbij naast originele shantys, ook bekende meezingers worden gezongen. Natuurlijk wordt er ook gezongen over het woeste en niet altijd gemakkelijke zeemansleven. Na afloop treedt de band Jack& friends op en kunnen de voetjes van de vloer.

Entree is € 5,- inclusief een drankje in de pauze. Kaarten kunnen besteld worden bij Marianne Mensink via mail mmensink@ziggo.nl of telefoon 0657543783.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button