Jeugd

Sint Maarten komt er weer aan

Adverentie

Het jaarlijkse Sint Maarten lopen met lichtgevende lampionnen komt er weer aan. Kinderen gaan langs de deuren met hun lampion en krijgen een lekkernij nadat ze een lied hebben gezongen. Vele bedrijven en organisaties openen hun deuren.

De deur van Regio Noordkop (Torplaan 4 in Den Helder), staat ook open tijdens Sint Maarten. Kinderen zijn hier van harte welkom om een liedje te zingen, hun lampion te laten zien en een lekker zakje snoep op te halen.

Alle kinderen zijn op maandag 11 november van 18.00 tot 21.00 uur welkom in het MFC ’t Dorpshuis Julianadorp om hun lampion te laten keuren. De mooiste drie winnen een prijs. Adres: Middelzand 3504,1788 ES, Julianadorp. Voor meer informatie kan gebeld worden naar 0223-641122.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button