Jeugd

Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf en Warmenhuizen

Maar liefst twee keer organiseert Team Sportservice Schagen dit jaar een Sinterklaasinstuif. Op maandag 25 november in Warmenhuizen en op dinsdag 26 november in Wieringerwerf. Kinderen tot 10 jaar krijgen een fantastische middag en kunnen zich helemaal uitleven. Er komen ook Pieten langs om mee te doen en pepernoten uit te delen.

Alle kinderen kunnen oefenen met hun Pietenvaardigheden. Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. Er is een uitdagend pietenparcours en er staat een stormbaan. De pieten kijken of er goede hulppieten zijn en belonen ze met wat lekkers. Het is leuk als de kinderen verkleed komen, maar een kraag of cape om de nek is niet veilig. Zaalschoenen zijn verplicht.

Waar en wanneer
De Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf is op dinsdag 26 november van 14:30-16:00 uur in de Zuiderzeehal. Adres: Dokter Tamsmalaan 1 in Wieringerwerf.

De Sinterklaasinstuif in Warmenhuizen is maandag 25 november van 15:15-16:45 uur in Sporthal De Doorbraak. Adres: Doorbraak 16 in Warmenhuizen.

Meer informatie
De entree voor kinderen is € 2-,. Volwassenen zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Team Sportservice Schagen: Manon Verblaauw over de Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf, of Esther de Vries over de Sinterklaasinstuif in Warmenhuizen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via telefoon 0224-214774 of via mail mverblaauw@teamsportservice.nl, edevries@teamsportservice.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button