Schagen

Spelletjes voor kinderen tijdens stakingsdag

Advertentie:

Leerkrachten uit het basisonderwijs staken op woensdag 6 november. Team Sportservice Schagen organiseert deze dag een stakingsdag instuif voor kinderen uit groep drie tot en met acht.

Leerkrachten willen dat het kabinet meer geld vrij maakt voor een fatsoenlijk salaris, voldoende collega’s en minder werkdruk. Een extra dag vrij is voor de meeste kinderen heel fijn, maar de ouders kunnen een probleem hebben met de opvang van de kinderen. Team Sportservice Schagen heeft hiervoor een oplossing bedacht met de stakingsdag instuif. Zo hebben kinderen een leuke ochtend of middag en zijn een paar uur lekker aan het bewegen en de ouders hebben hun handen vrij om toch te kunnen werken.

In de Waldervaarthal in Schagen kunnen de kinderen tijdens de stakingsdag instuif meedoen aan heel veel leuke spelletjes. Zo is er big box hockey, panna voetbal, een skate parcours, een klim- en klauterbaan en een grote opblaasstormbaan. Maar er is nog veel meer.

Kies een dagdeel
Er zijn twee dagdelen om te kiezen om ‘s morgens of ‘s middags met de stakingsdag instuif mee te doen. De tijden zijn van 10.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 16.00 uur. De entree is € 3,- en kan contant en gepast worden betaald.  Aanmelden is niet nodig. Zaalschoenen dragen is verplicht. De Waldervaarthal is aan de Merelstraat 38 in Schagen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Sportservice Schagen, Monique de Vries telefoon: 0224-214774 of mail: mdevries@teamsportservice.nl. Kijk ook op https://jouw.teamsportservice.nl/schagen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button