112

Brand bij supermarkt aan de Marsdiepstraat

Politie en brandweer werken samen aan de afhandeling van de brand (DHfoto)

Den Helder – De brandweer rukte vrijdagavond rond half zeven met meerdere eenheden uit voor een brand bij de Adam Supermarkt gelegen aan de Marsdiepstraat. De winkel was gesloten en er waren geen mensen meer in het pand aanwezig. Toen de brandhaard gevonden was is deze door de brandweer geblust en werd het pand verder verkend om andere brandhaarden uit te sluiten. De naastgelegen panden leken, voor zover bekend,  geen schade opgelopen te hebben. Een ambulance kwam ook ter plaatste in verband met de melding ‘grote brand’ maar hoefden voor zover bekend niet handelend op te treden.

Uit voorzorg zijn enkele appartementen boven het pand ontruimd. De Marsdiepstraat werd voor een deel afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven hun werkt te doen. Ook aan de achterzijde was de brandweer bezig met bluswerkzaamheden waardoor ook een deel van de Schelde en Amerstraat werden afgesloten voor alle verkeer. Nadat de brand onder controle was werd Salvage opgeroepen voor de schadeafhandeling.

Veel brandweerlieden aanwezig in verband met alarmering ‘Grote Brand’ (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button