Den HelderJeugd

Kinderburgemeester Den Helder is gekozen

Den Helder – Vijftien basisscholen in Den Helder en Julianadorp deden mee aan de zoektocht naar de kinderburgemeester. Elke school leverde een kandidaat voor de verkiezing. Uit die groep van vijftien hebben de leerlingen zelf de kinderburgemeester gekozen. Burgemeester Jeroen Nobel maakt dinsdagmiddag 3 november tijdens een bijeenkomst in theater de Kampanje bekend wie het komende jaar de rol van kinderburgemeester mag vervullen.

De gemeente kan door de coronabeperkingen niet alle schoolkinderen uitnodigen om aanwezig te zijn bij de officiële huldiging. Daarom is de bijeenkomst op 3 november vanaf 15.00 uur live te volgen via denhelder.nl/kinderburgemeester. Op deze pagina staat ook meer informatie over de kinderburgemeester.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button